Pécs Bike Maffia:

A Pécsi Bike Maffia néven elhíresült szervezetként már 2015 óta lelkes és elkötelezett segítői vagyunk a pécsi rászorulóknak.

A Budapest Bike Maffia alegységeként, a Családsegítő Szolgálattal együttműködve havonta egyszer szállítunk ki kerékpárral ételt családoknak, egyedül élő nyugdíjasoknak. Ez kb. 150 adag meleg ételt jelent, ha tehetjük zöldséget, gyümölcsöt, süteményt vagy tartós élelmiszert is csomagolunk mellé. Nagyrészt magánszemélyek adományaiból és aktív részvételével dolgozunk, de szívesen látunk céges csapatokat is, sőt gimnazistákat is, akik nálunk teljesíthetik közösségi szolgálatukat.

A Swimathonon befolyt összeggel szeretnénk a főzéseinkhez és egyéb programjainkhoz (karácsonyi és húsvéti ajándék gyerekeknek,
iskolaszer) a pénzügyi hátteret megteremteni, mert fontos számunkra, hogy biztos pontot jelenthessünk a támogatott családoknak, idős embereknek.

És egy kis matek a végére: ha jófej, mindenre elszánt úszóinkat 1000 Ft-tal támogatod, azzal két adag étel helyét biztosítod a bringás utánfutónkban!


Halász Amadé

Rácz Gábor


Bite Orsi

Riklik Anett

Schnell Ágota

Pernyéz Zsuzsa

Szentpéteri L. József (Joe Petersburger)

Zadravecz Zsófia

Andreas B. Graff

Resch Judit

Ifj. Nedjalkov Iván