Ferencvárosi Közösségi Alapítvány

FKA körforgásban!

Sziasztok, nézzetek ránk! Mi vagyunk az FKA új kuratóriuma, és ez a fénykép akkor készült, amikor az első közös stratégiai ülésünk volt júniusban. Akkor megfogadtuk, hogy nyomunk egy restart gombot és az újjászületett csapat, megtartva a régi hagyományokat képező programokat, új, progresszív ötleteket fog megvalósítani. Most éppen mi vagyunk azok, akik szeretnénk tenni a jobb ferencvárosi civil életért.

Körforgunk.

Változunk.

Ahogy a mindenkori civil élet is. Néha átadjuk – átvesszük a stafétát, épp ki tud jobban beleforogni annak.

A Swimathon adománygyűjtő program, amit 2016 óta szervezett az FKA csapata, ebben az évben financiális okok miatt nem tudott létrejönni. Ez azért minden kerületi lakos vesztesége, mert ezek a szervezetek itt tudtak olyan támogatásokat összegyűjteni, amiből a kerületi lakosok életét gazdagabbá tehették.

Viszont körforgunk a kerületi civil szervezetekkel is. Eddig mi tudtuk támogatni őket, ők pedig fejlődni. Most a segítség visszaforog. Arra kértük a szervezeteket, akik az eddigi Swimathonon részt vettek, hogy küldjenek nagyköveteket azért, hogy a jövő évi Swimathon megvalósulásáért gyűjtsünk.

Most ők adnak vissza segítséget, energiát, kampányt, hogy jövőre a Swimathonon újabb nyolc kerületi csoport gyűjthessen, fejlődhessen.

Ez az igazi civil-szív-körforgás. Ezért az együttműködésért érdemes mindent csinálnunk..

Támogass, hogy támogathassunk!