Dr. Danis Ildikó

Danis Ildikót szeretném jelölni. Ő a SOTE Integrált Szülő-csecsemő Konzulens képzésének motorja, lelke, anélkül, hogy a saját kiemelkedő szerepével tisztában lenne.
Naprakész szakmai ismeretei, kutatásai, publikációi mellett a személyes, emberi attitűdje is hozzájárul ahhoz, hogy a kétéves képzés legemlékezetesebb tanárszemélyisége legyen. Összeér munkájában az elmélet és a gyakorlat, tanítás és terápia, kutatás és klinikum. Kutatóként tudásával és finoman megfogalmazott, de annál pontosabb instrukcióival áll fontos ügyek mellé. Jelenléte egyszerre inspiráló és megnyugtató. Alázatos, szelíd, ám, ha arra van szükség, kellően határozott tud lenni. Mindezt és mindig a lehető legprecízebben és lelkiismeretesebben teszi. Ildikó tanítóként, terapeutaként, a rábízott történetekben, sorsokban megtalálja a segítés legpontosabb módját és a kapcsolódási pontokat minden életkorban lévő emberrel, csecsemőtől dédnagyiig. Jelenlétével is képviseli és tanítja az elfogadást, az elfogulatlan figyelmet, pártatlanságot.
Nem csak azért jelölöm, mert szakmailag és emberileg is közel állt Katához, hanem mert, több területen is maradéktalanul ugyanazokat az elveket képviseli.