HENTES ILDIKÓ

„Örömmel értesültünk az Emlékalapról és a díjakról, melynek felhívására ezúttal mi is szeretnénk jelölni valakit, csapatunk nevében. Lénárd Katalin-díjra ajánljuk Hentes Ildikó, Esztergomban élő szociális munkást. Úgy érezzük, hogy a kért bemutatásnak és méltatásnak is megfelelhet ez az interjú, ami a dajer.hu nő magazinon jelent meg 2021-ben. Ildi olyan empatikus segítő, aki felvállaltan saját élményeiből is dolgozik, saját történetét is megosztva fordul a drogfogyasztó és fogyatékos fiatalok felé egyaránt, miközben tudatosan és folyamatosan képezi magát, illetve a különböző szakterületek szinergiájára törekszik saját munkájában is. Érzékeny, elfogadó, igazi „indián” asszony, aki minden szakmai sikere ellenére, sajnos – sok más, kiváló női szakemberhez hasonlóan – még mindig gyakran így gondol magára: hiába már hogy huszonéve csinálom azt, amit, sokszor még mindig azt érzem, hogy egy kókler vagyok.
Örülnénk, ha ezzel a díjjal is hozzájárulhatnánk ahhoz, hogy Ildi önképe kicsit változzon és megbecsülésünket vissza tudjuk neki tükrözni….
A teljes interjú, Ildi portréja/története itt olvasható: