Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Idén egyesítjük erőinket és csoportosan kampányolunk Alapítványunkért, a Pécsi Közösségi Alapítványért. Tesszük ezt azért, hogy a 2016 óta tartó munkánkat még hatékonyabban tudjuk folytatni, hogy működésünk hosszú távon is biztosítva legyen.
Többségünknek Pécs a szülővárosa, de mindannyian erős és örökre szóló érzelmi kapcsolatokkal kötődünk hozzá, hiszen az ifjúságunkat, a jövőnket jelenti, így részt venni a helyi élet jobbá tételében számunkra kötelesség!

Teljes szívünkből és meggyőződéssel hiszünk a helyi, alulról jövő kezdeményezésekben, hiszünk a civil munka és a helyi közösségek erejében.

Kezdetek óta egyik fő feladatunknak érezzük, hogy minél több pécsi lakost bevonjuk a helyi civil tevékenységekbe, akciókba, kampányokba. Az elmúlt években számos közösségi kezdeményezést sikerült támogatnunk a kampányaink során, de ehhez Alapítványunk kiszámítható működése is szükséges.

Csapatunk célja 500 ezer forint összegyűjtése. Az adományokért cserében vállaljuk, hogy a kampányidőszak alatt pécsi iskolákban fákat ültetünk.

Köszönjük a támogatást!

  • Kategória:Swimathon 2023
  •  SimplePay vásárlói tájékoztató

    Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

    Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

    Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

  • 0 Ft
0%
Köszönjük! Jelenleg 0%-ka gyűlt össze 500000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

500000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

0 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

0 Ft

Támogatók 💘