PÉCSI KÖZÖSSÉGI ALAPÍTVÁNY

A sok kiváló pécsi projekt mellé idén mi is betársultunk az adománygyűjtésbe és befoglaltuk a nyolcadik sávot a medencében, hogy közösséget vállaljunk a fentebb megismert fantasztikus emberekkel, akik lelkesen vetik bele magukat a kampányba és a vízbe.

Alapítványunk több mint öt éve munkálkodik azon, hogy a születő pécsi kezdeményezések vagy épp már jól működő futó projektek, minél gördülékenyebben virágozhassanak itt Pécsen, és táplálhassák Pécs fejlődését, a pécsiek életét.

A „Swimathon”, az „Élő Adás”, a „Dokietetés”, a „Kajakommandó”, a „Szomszédság Akadémia” mind olyan projektjeink, melyek során Veletek-pécsiekkel, Nektek-pécsieknek tudtunk közösen támogatást, erőt, hitet, megbecsülést gyűjteni.

Ezúttal mi is felállunk a startkőre, és pár percet, néhány kattintást szeretnénk kérni tőletek az alapítványunk számára!

A fenti szuper hét projekt mellett- ha kapacitásotok engedi- támogassatok közvetlenül minket is, a mi kiváló nagyköveteinket, akik vállalták, hogy mindent beleadnak, és teljes vállszélességgel kampányolnak értünk, segítve ezzel minket a fennmaradásban, a további Pécsért való munkálkodásban.

Támogasd Őket, támogass minket, hogy tovább dolgozhassunk egy Benned is élő Pécsért!