INDUL AZ ÉLŐ ADÁS!
VÁRJUK A TE PÁLYÁZATODAT IS!

Alapítványunk idén ötödik alkalommal
2023. május 11-én 18:00-kor
ismét ÉLŐ ADÁS adománygyűjtő estet szervez
a Reggeliben + Online
(7621 Pécs, Király utca 23-25.)
🤔 Mi is ez pontosan?
Van egy kellemes terem, vannak meghívott pécsi polgárok, van műsorvezető, aki segít a jó hangulat és játékosság megteremtésében, van 3 jó helyi ügy és azt megvalósítani kész közösség, amelyek érdemesek a támogatásra.
A projekt szóvivői 6-6 percben bemutatják elképzeléseiket a meghívott vendégeknek
– Mit tudnának elérni, ha kevesebb, ill. ha több ill. ha még több (3 forrásszint megjelölésével) támogatást tudnának gyűjteni – és újabb 6-6 percben válaszolnak a közönség kérdéseire. Ezután elhagyják a helyszínt, s a műsorvezető irányításával elkezdődik az adománygyűjtés ismétlődő körökben, minden projektnek külön-külön. A meghívást elfogadó vendégek a regisztrációval együtt vállalják, hogy az este
folyamán támogatnak egy bemutatkozó programot.
🤔 Miben különbözik egy Élő Adás más adománygyűjtő rendezvénytől?
Itt az adományozó és támogatott között közvetlen kapcsolat alakul ki. A bemutatkozó szervezet támogatói köre kibővülhet, új kapcsolatok formálódhatnak, az erőforrások kibővülhetnek. Játékos formában történik az adományozás, a tapasztalatok alapján oldott, közvetlen, jó hangulatban tölti el mindenki az estét.
🤔 Kiket várunk?
Téged, ha olyan bejegyzett civil szervezet vagy informális csoport tagja vagy, amely Pécsen működik, pécsieket szolgál, erősen kötődik Pécshez és projektötletetek megvalósítása közösségi összefogásokat igényel.
🤔 Mit vállalsz a csapatoddal, ha jelentkezel?
Hívtok a rendezvényre 15 barátot, ismerőst, kollégát, szimpatizánst, érintettet, támogatót és/vagy együttműködő partnert, akik meghallgatják a bemutatkozó projektet és vállalják, hogy egyet közülük támogatnak.
Azt is vállaljátok, hogy 3 alkalommal részt vesztek egy felkészítő programon, azzal a céllal, hogy a prezentációtok a lehető leghatásosabb legyen és amelyet 6 percben az Élő Adáson előadtok a meghívott vendégeknek.
🤔 Mi a teendőtök?
Nézzétek meg a tavalyi Élő Adásról készült rövid videófilmet
gondoljátok át a lehetőséget és döntsetek!
Ha vállalkoznátok a bemutatkozásra, töltsétek ki ezt az online jelentkezési adatlapot
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
és küldjétek el nekünk, legkésőbb március 2️⃣6️⃣-ig!
A jelentkezőkből kiválasztott szervezetek képviselőivel március 27. és 31. között átbeszéljük a projekt-ötletet és a feladatokat. Kölcsönös együttműködési szándék esetén, terveink szerint április 7-ig a 3 kiválasztott csapattal együttműködési szerződést kötünk és elkezdjük a közös munkát. Amennyiben nem bejegyzett civil csoport projektje bekerül ebbe a körbe, akkor ennek a kezdeményezésnek
a szerződéskötésig találnia kell egy – a programot befogadó – szerződésképes szervezetet, ehhez mi, a PKA szakmai segítséget nyújtunk.
Arra bátorítunk, hogy pályázz az idei Élő Adásra, mert mi és a pécsiek is kíváncsiak vagyunk a Te projektedre is! 😉