Pécs Bike Maffia – Úszóink – Rácz Gábor

Rácz Gábor vagyok, kétgyermekes családapa, egyetemi dolgozó. A sport, ezen belül a hosszútávfutás, hegymászás, bringázás és persze az úszás mindig része volt az életemnek és mindig is törekedtem arra, hogy ezeket az alapvetően magányos hobbykat valami hasznos dologgal párosítsam. Így jött képbe, kb.  6 éve, a Pécs Bike Maffia, ahol havonta egyszer főzünk 100-150 adag ételt és biciklivel kiszállítjuk rászoruló családoknak. Segítünk családoknak, közösséget építünk és még tekerünk is a város olyan helyein, ahova különben soha nem jutottunk volna el. Hogy miért is vállalkozok arra, hogy részt vegyek ebben a programban? Az a célom, hogy a PBM egy újabb lendületet, impulzust kapjon azáltal, hogy összegyűjtök pár főzésre elegendő pénzt, legalább 100.000 Ft-ot. Emellett számomra fontos persze még az is, hogy minél több ember átélhesse, segíteni jó, hasznos és csak akarás kérdése, hogy ezt össze tudod-e szervezni a családi élettel, munkával és egy rakat „magányos” hobbyval… 

106.00% növekedés
106 000 Ft adományozva, cél összeg: 100 000 Ft