SWIMATHON PÉCS 2021.🏊
október 16. / csobbanás a Hullámfürdőben
🤔Milyen volt a Swimathon zárópartink?
Méhészkalapos úszók. Csillámpónival úszók. Gyorsan úszók. Sokat úszók. Közösen úszók. Magányos úszók. Rengeteget úszók. Szurkolók. Hossz-számlálók. Retro szendvicsek. Érmek. Együtt. Pécsért. Sikerült!
😊Jól éreztük magunkat.
👫Együtt voltunk mi sokan, akik négy héten át napi szinten problémákat, lehetőségeket kerestünk, találtunk és oldottunk meg. Nem lett mindenki vizes, de sokan eljöttek. Több olyan teljesítés is beváltódott a Hullámfürdőben, amihez nem kellett fürdőruci, de nagyon jól esett.
🎙️A megnyitón Ivanova Liliána, down-szindrómás társunk adott elő egy részt a ‘Rómeó és Júliából’. Ő így köszönte meg a Pécsi Down Alapítvány támogatóinak elköteleződésüket, majd a Kozármislenyi focicspat ugrott vízbe értük.
🐝 A Pécsi Kosár Közösség természetesen kosarakkal érkezett, és fő attrakció a lelkes szurkólócsapatuk mellett a méhészkalapos úszó-nagykövetek voltak.
🙏 Az Ormánsági Kultúrmisszió csapata ugyan szárazon maradt szombaton- az ő vállalásaik nem vízi-dilihez kötöttek-, de így nagy szerencsére volt idejük interjúkat adni erre-arra.
❤️Az Élmény Tár csapata hihetetlen kitartásból és összetartásból mutatott példát nekünk! Összesen 16 km úszást vállaltak nagyköveteik, amit túlteljesítettek, mert a gyorsabbak sem hagyták addig abba, amég az utolsó be nem fejezte a kitűzött távját. Így másfél órán át folyamatosan úsztak!
🎤A Déli Fekvés Rádiót Kövér Andris képviselte a vízben nagy elszántsággal és 2,5 km úszással. A záró rendezvényen pedig Fertály Katalin nagykövetük, a Pécsi Nemzeti Színház művésze váltotta be ígéretét és énekelt nekünk egy gyönyörű dalt.
😉Mi pedig, a Pécsi Közösségi Alapítvány csapata megfulladás nékül teljesítette a hosszokat, ami higgyétek el, nagy teljesítmény!
💫Átadódott 5 csodálatos vászonra nyomtatott fotó is az 5 legnek:
legfiatalabb nagykövetünknek, eddig a legtöbb forintot gyűjtött csapatunknak, eddig a legtöbb adományozót felhajtott csapatunknak, és a két eddig legtöbb adományozót megmozgató nagykövetünknek.
🔆Szép volt, kerek volt, igaz volt. 🔆
És eredményes volt!
Már több mint 4,8 millió forint
💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸
gyűlt össze eddig a 6 szervezet számára, de október 31-ig még támogathatod Te is őket itt, honlapunkon, kicsit lejjebb görgetve!
❤️Köszönjük a sok segítséget és támogatást:
Tóth Attila / XPR.media
Kovács Zoltán
Friskó Péter
Pécsi Kommunikációs Központ ( PécsMa.hu, PÉCS TV, Pécsi Hírek)
PSN Zrt – Bernáth Miklós
Fotoplus
és
Kalmár Lajosnak, Körtvélyesi Lászlónak, Marsalkó Péternek, Svastits Krisztiánnak, akik képeiket felajánlották a legeknek!
Hajrá Pécs!
Hajrá Swimathon!

Eddig beérkezett támogatás:

5 149 013 Ft